Αφεντάκειο Κληροδότημα Κιμώλου & Σύνδεσμος Απανταχού Κιμωλίων «Η Οδηγήτρια» σε πλήρη συνεργασία υπέρ του Νησιού και της τοπικής Κοινωνίας

Με κοινή πρωτοβουλία των Προέδρων του Αφεντακείου Κληροδοτήματος Κιμώλου, κ Σωτήριου Σ. Στανωτά, και του Συνδέσμου των Απανταχού Κιμωλίων «Η Οδηγήτρια», κ Κωνσταντίνου Ιωάν. Βεντούρη, πραγματοποιήθηκε, στα γραφεία του Αφεντακείου, συνάντηση των Διοικητικών Συμβουλίων. Κατά την συνάντηση, σε κλίμα ενότητας, επιβεβαιώθηκε η επιθυμία όλων για πλήρη συνεργασία και κοινές δράσεις υπέρ της Κιμώλου και των Κιμωλίων.

Ο Πρόεδρος του Κληροδοτήματος, η Αντιπρόεδρος κυρία Παρασκευή Αφεντάκη, η Γραμματέας κυρία Ιωάννα Σαλιβαρά και ο Ταμίας κύριος Σοφοκλής Δανασσής Αφεντάκης, ενημέρωσαν πλήρως τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου, τα οποία παρευρέθησαν τον Αντιπρόεδρο κ. Ιακωβο Νικ. Γαλανάκη, τη Γραμματέα κα. Ειρήνη-Μαρία Ματ. Μουστάκα τα Μέλη κ.Αλέκο Ιωάν. Βεντουρη και κ. Αλέξανδρο Ματ. Βεντούρη , για την σημερινή κατάσταση του Κληροδοτήματος και τις προοπτικές που διανοίγονται.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κύριος Κ.Ι.Βεντούρης εκφράζοντας το νέοεκλεγέν Δ.Σ. τόνισε ότι αποτελεί κοινή επιθυμία όλων, η πλήρης και συνεχής συνεργασίας με το Αφεντάκειο, πρότεινε μάλιστα κοινές δράσεις σε αρκετούς τομείς.

Στην συνέχεια, τα Δ.Σ. συμφώνησαν στην από κοινού Οργάνωση Δράσεων ενώ ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συνδέσμου εξέφρασε την πλήρη υποστήριξη του Συνδέσμου στην προσπάθεια να επαναλειτουργήσει, ως Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων, ο Οίκος Περιθάλψεως.

Τα παριστάμενα Μέλη του Δ.Σ. του Κληροδοτήματος απεδέχθησαν τις προτάσεις του Συνδέσμου και έτσι το Αφεντάκειο θα είναι συνδιοργανωτής ή βασικός αρωγός στις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν και θα ανακοινωθούν αναλυτικά σύντομα.

14_070523_ΔΤ_ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ_ΑΦΕΝΤΑΚΕΙΟ_ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ_ΝΟΕ23

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.