ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΙΜΩΛΙΩΝ “ Η ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ”


Λογοτυπο συνδέσουν των απανταχού Κιμωλιών Η Οδηγήτρια

Έτος Ιδρύσεως 1919

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 177-179 18546_ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ε.: odigitria.kimolos@gmail.com

Πειραιάς 15 Μαΐου 2023

Αρ. Πρωτ.: 01_070523

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΙΜΩΛΙΩΝ “ Η ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ”

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου των Απανταχού Κιμωλίων “ Η ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ”, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης της 7 Μαΐου 2023, συγκροτήθηκε σε Σώμα σύμφωνα με το άρθρο 10 του καταστατικού του , την 11 Μαΐου 2023 ως εξής:

Πρόεδρος:

Κωνσταντίνος Ιωάν. Βεντούρης

Αντιπρόεδρος:

Ιάκωβος Νικ. Γαλανάκης

Γενική Γραμματέας:

Ειρήνη Μαρία Ματ. Μουστάκα

Ταμίας:

Ελευθέριος Ιωάν. Αφεντάκης

Ειδικός Γραμματέας:

Χαράλαμπος Γεώρ. Λογοθέτης

Εφορος:

Νικόλαος Παν. Βενεδίκης

Μελη:

Αλέκος Ιωάν. Βεντούρης

Αλέξανδρος Ματ. Βεντούρης

Νεκτάριος Ελευθέριος Ιωάν. Βεντούρης

Φραγκούλης Ιωάν. Βεντούρης

Φλωρίτα Παρ. Καταγά

Η ίδια Γενική Συνέλευση εξέλεξε επίσης την Εξελεγκτική Επιτροπή , σύμφωνα με το άρθρο 17, αποτελούμενη από τα ακόλουθα μέλη: Γεράσιμος Θεόδωρος Γεωρ. Μαγκανιώτης, Δημήτριος Γεωρ. Μουράτος και Αντώνης Νικ. Σάρδης

Εκ μέρους του νέου ΔΣ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσα μελη μπόρεσαν να έρθουν και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας.

Παρόλες τις δύσκολες μέρες που περνάμε πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά σε οποία θέση κι αν βρισκόμαστε!

Ο Σύνδεσμος είναι όλοι, Κιμωλιάτισες και Κιμωλιάτες απανταχού, θα θέλαμε τη συμμετοχή σας, πάντα προς όφελος της Κιμώλου μας.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.